Sussie igår på P&J

Det gick väldigt bra och hon var duktig. Detta var hennes första hopptävling i hela sitt liv så hon var verkligen över förväntan, eftersom hon vilade igår med.

Sussie är en pigg och positiv ponny som står på Vetlanda Ridskola, hon var en c-ponny men har nog växt över. Hon är ett fux sto på 5 år. Hon är efter Jolly Jumper ifall någon vill veta ;)

Började skritta fram ute och hon var lite stressad men det gick iallafall. Gick in på franhoppningen och jag skulle hoppa 40 cm så det var en massa småbarn och småponnys där inne. Kunde inte galoppera fram något vidare men rullade över hindrena där inne i trav cv någon gång i galopp. Hon kändes fin och inte hyper pigg som hon kan vara, utan bara framåt.

Gick in på banan där hon gnäggade lite. Gick runt lite så hon fick se start och mål stolparna, alla tittiga saker som stod bredvid och kollade på läktaren när det applåderade. Hon brydde sig i stort sett inget av det utan undrade mest vart hennes ridskolehäst kompis höll hus.

Men jag började hoppa och hon skötte sig bra, kanske vinglade till någon gång men i stort sett stadig hela tiden. Travhoppade 1-5 för att känna på om hon tänkte busa eller något men hon var snäll så galopperade över 6-8 och det gick jätte bra.

Har även lite fler bilder på Sussie som ni får se sen men nu får ni en bild. Upptäckte också att jag hoppar med svankrygg, har ett par sådana bilder och det ser förfärligt ut, haha! Måste träna bort det nu ;)

/ Emelie


Kommentarer
Postat av: Emmy!

Sv; Tack!

Fin blogg. Gillar eran header!

2012-03-26 @ 14:03:45
URL: http://emmylundbereg.blogg.se/
Postat av: gotlandsryttare Karro

tack desamma!

haft en bra dag +

2012-03-26 @ 15:35:34
URL: http://karroannie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0