Poetic Justice!

Vet ni vem detta är?

Jo de är Annies pappa! 
Har nedanför kan ni läsa lite mer om just Poetic Justice och alla hans avkommmor! :)
Om ni läser lite längre ner så har jag makerat att de står Poetic Annie där! hihi
Hon är en av Justices bästa avkommor, Annie är bäst!♥

Ny ELIT-hingst

Han är för tillfället på annat håll i världen, men representerades av två söner på Grevagården vid helgens premieringar. Avkommorna efter honom visar gång på gång att de precis som pappa är duktiga hoppare. Och tack vare detta så kunde POETIC JUSTICE RC 81 höjas till värdebokstav ELIT i år.

 

Poetic Justice som för tillfället är utlånad till Frankrike inför årets avelssäsong kunde vid helgens premiering på Grevagården i Skövde höjas till värdebokstav ELIT. Detta tack vare alla framgångsrika avkommor som går på högsta nivå i hoppning. Extra roligt var också att han nu fick sin första son godkänd för avel; POETIC KELLY (u Lofty Dusty Rambler e Kimble).

Bland Poetens mest framgångsrika avkommor kan nämnas helsyskonen Poetic Annie och Poetic Byron som båda tävlat SM hoppning.

Poeten har verkat i svensk avel sedan 1996 då han godkändes tack vare sina tävlingsmeriter, att han inte godkänt innan det beror på att han är över ponnymått. Men han har som sagt tävlat framgångsrikt bland stora hästar.

Poetic Justice RC 81

Ytterligare en hingst kunde höjas och det är Kerstin Johansson CALVIN KLEIN RC 89, som A-premierades tack vare sina exteriört framstående avkommor. Alla ston som visats har blivit klass I och fler än hälften har fått diplom!




Jag tycker Poetic Justice är super snygg, han själv har också gått höga klasser!
Men om ni vill veta mer om Annies bakgrund så säg bara till :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0